Jocuri oameni mari 2014
Reclama
Linkuri Sponsorizate:

OAMENI MARI GRATIS 2014

Intra in sala de chirurgie si urmeaza toti pasii pentru a reusi aceasta operatie la picior in timp cat mai scurt. Daca te-ai plictisit de acest tip de operatie, mai poti cauta si alte jocuri cu operatii si jocuri cu doctori.
Am adaugat pentru copii mai mari jocuri cu operatii, iar de aceasta data avem un joc de operatie la mana.Trebuie sa folosesti tot ce ai in dotare pentru a reusi sa operezi pacientul la mana cea rupta.
Alege acest joc cu delfini olimpici la delfinariu in care ai delfini la spectacol cu decoratii in bazin unde va trebui sa efectueze sarituri;urmareste umbrele oamenilor mari care stau la plaja langa apa in lumina catorva felinare.
Alege aceste jocuri doctori si medici de inima; un joc nou cu doctori si medici care fac operatii la copii sau oameni mari chirurgi care fac operatii la inima.
Alege aceste jocuri hero copter; un joc cu foarte multe nivele de indemanare la condus si la pilotat elicoptere de transport oameni mari doctori de stiinta in misiune de salvare.
In acest joc cu doctori si operatii, trebuie sa efectuezi un transplant de inima. Urmeaza pasi si foloseste ustensilele cu grija pentru o operatie pe inima reusita.
Zii Ceva Nu Sta Asa!:Aminteste-ti - Jocuri Noi cat ai Zice 1 2; Nume Categorie: oameni mari!
Copyright 2014 jocurinoi12.eu.Sitemap

oameni mari noi gratis