Jocuri de construit case 2014
Reclama
Linkuri Sponsorizate:

DE CONSTRUIT CASE GRATIS 2014

Alege aceste jocuri blocuri gen tetris;in care ai de construit case de vis in oras cu aceata macara cu magnet iti trebuie indemanare pentru aceste blocuri inalte de piatra colorate un joc pentru baieti foarte bun.
Alege acest joc cu casa din copac in care ai de construit o casuta din lemn pentru copii mici in copac;jocuri de fete in care ai si de decorat.
Alege aceste jocuri castelul cel inalt; un joc de construit case si orase dar mai ales castele de printese castele medievale cu poduri multe si frumoase cum e acest castel cu foarte multe nivele.
Calatoreste in timp, pe vremea printilor si printeselor, cavalerilor si dragonilor, unde va trebui sa construiesti diferite turnuri pentru regi, ca mai apoi sa te lupti cu dragoni si sa castigi inima printesei.
Alege aceste jocuri micul oras lego; un joc de construit case vile blocuri orase din piese de lego cladiri inalte masini camioane cu remorca tiruri motociclete de teren din piese auto.
Alege aceste jocuri palatul regal din lemn; un joc de construit case castele orase intregi cu ferme poduri logice cu stagii multe de trecut pentru a termina iti trebuie o gandire logice.
Construieste blocuri folosind diferite forme de tetris si diferite culori. Cucat le aranjezi mai bine dupa forma si culoare, cu atat vei primi un scor mai mare si automat vei trece la nivelul urmator. Joaca folosind mouse-ul si tasta Space pentru ...
Zii Ceva Nu Sta Asa!:Aminteste-ti - Jocuri Noi cat ai Zice 1 2; Nume Categorie: de construit case!
Copyright 2014 jocurinoi12.eu.Sitemap

de construit case noi gratis