Jocuri cu doctori 2014
Reclama
Linkuri Sponsorizate:

CU DOCTORI GRATIS 2014

Incepe aceste jocuri chirurgie operatii in care vei efectua un transplant de piele in mod virtual pe unul din pacientii de la spitalul tau.
Intra in sala de chirurgie si urmeaza toti pasii pentru a reusi aceasta operatie la picior in timp cat mai scurt. Daca te-ai plictisit de acest tip de operatie, mai poti cauta si alte jocuri cu operatii si jocuri cu doctori.
Am adaugat pentru copii mai mari jocuri cu operatii, iar de aceasta data avem un joc de operatie la mana.Trebuie sa folosesti tot ce ai in dotare pentru a reusi sa operezi pacientul la mana cea rupta.
Alege aceste jocuri doctor ortoped; un joc cu doctori si doctorite care opereaza oameni si fac operatii la genunchi la mana si la spate in sala de operatii de la spital de urgenta.
Incepe aceste jocuri Doctor Veterinar Barbie in care ai de ingrijit animale alaturi de papusa Barbie; tot felul de catei, catelusi, pisici, motani vin la cabinetul doctorului veterinar.
Alege aceste jocuri doctori de inima;un joc cu doctori care opereaza oameni fac operatii si injectii cu doctori chirurgi in spital la sala de operatii si cu mare indemanare reusesc operatia.
Alege aceste jocuri doctori de operatii noi; un joc nou din categoria jocuri cu doctori chirurgi in operatie la spital care taie si care fac operatii la oameni gratis si opereaza si fac injectii doctorig.
Alege aceste jocuri doctori si medici de inima; un joc nou cu doctori si medici care fac operatii la copii sau oameni mari chirurgi care fac operatii la inima.
Alege aceste jocuri dora doctorita; este un joc nou cu dora exploradora cu doctori de copii de imbracat si dress up cu fete de imbracat in haine cool la moda elegante si moderne aceste personaje animate din desene de la cartoon network.
Alege aceste jocuri gorila la dentist ; avem un dentist gura mare care vrea sa scoata dinti si face pe dentistul stomatolog; stomatologia insa este o ramaura a medicinei foarte grea pe care nu orice om poate sa o practice. Tu vei fi un doctor stom...
Incearca acest joc cu monster high la dentist; ora de stomatologie a inceput si tu esti un doctor, medic stomatolog foarte priceput;stomatologie pentru fete de fete si cu fete.
Arata ca ai talent de chirurg, intra in sala de operatii si opereaza pacientul accidentat la genunchi, folosind ustensilele corecte, dar si procedurile care se impund pentru a reusi operatia.
In acest joc cu doctori si operatii, trebuie sa efectuezi un transplant de inima. Urmeaza pasi si foloseste ustensilele cu grija pentru o operatie pe inima reusita.
Operatia la nas este un joc coplex din care poti invata multe lucruri despre medicina sau daor sa-ti reimprospatezi vechile cunosttinte. In acest joc nu doar avem rolul unui doctor si facem ce ne arata calculatorul si ni se explica pas cu pas toat...
Apendicita este un organ care de data aceasta ne-a cam dat batai de cap, motiv pentru care ne-am hotarat sa cream o operatie cat mai complexa, care sa ne ajute sa trecem cu bine peste toate problemele de sanatate pe care le avem,
Alege aceste jocuri operatii la mana si cot; un joc cu doctori in sala de operatie in spital cu pacienti care au mana rupta cu doctori care fac operatii si injectii si opereaza oameni doctori chirurgi.
In cazul in care ti-au placut jocurile cu operatii, doctori si medici, te invitam sa incerci noul joc cu operatii la fata, in care va trebui sa ne demonstrezi tuturor ca esti un doctor iscusit si un medic de calitate reusind sa operezi cat mai mul...
Alege aceste operatii virtuale daca iti doresti sa aflii tainele chirurgiei incearca aceste jocuri cu doctori care opereaza, fac injectii, operatii complicate si efectueaza transplant la un spital online;
Zii Ceva Nu Sta Asa!:Aminteste-ti - Jocuri Noi cat ai Zice 1 2; Nume Categorie: cu doctori!
Copyright 2014 jocurinoi12.eu.Sitemap

cu doctori noi gratis